Våga visa vem du är

När du ger dig tid att hitta sanningen i dig, att stilla dig. Då kommer du att våga visa mer av den du verkligen är.
Det är lätt att vi lever ut något som inte stämmer med vår inre sanning.
Reflektera över när och om du förändras inom dig. Dessa svar och ledtrådar du får under reflektionen vägleder dig mot ökad inre kännedom.
Utan mer inre kännedom är det svårt att våga visa vem du verkligen är. Fortsätt att finna din sanning. Våga visa vem du är.

Lyssna på din kropp och din själ

Våga lita på och lyssna på din kropps signaler. När du gör det så är det väldigt tydligt vilka budskapen till dig är från din kropp.
När du lyssnar så väcker du din sanna kraft. Din själ kan leva mer fullt ut. Du finner din kraft. Du känner en inre styrka och du får ett ökat lugn inombords.
Varför tveka börja lyssna på din kropps signaler. Din kropp är din boning, var rädd om dig själv. Ingen annan kan göra det åt dig. Du hittar din kraft och ditt liv kan fyllas med mer glädje och harmoni.

Upplev allt runt omkring dig och se allt vackert!

Jag anser att vi ska se se oss omkring lite mer vidsynt än vad vi oftast gör. När vi gör det så stannar vi upp lite och saktar ner vår fart.
Då kan vi se allt underbart runt omkring oss. Då kan vi se det vackra i det lilla. Vi ser den vackra lilla blomman eller vi ser leendet från den vi möter på trottoaren.
Vi öppnar upp våra sinnen och plötsligt så lever vi mer fullt ut!
Det är värt ett försök för vem vill inte se allt vackert som finns runt omkring oss!


Anundshög en härlig plats i Västerås

Här är en härlig plats. Anundshög i Västerås.

Här är en underbar plats att befinna sig på. Här finns gott om energier. Vandra runt och bara vara eller varför inte sätta sig ner en stund för att meditera. Valmöjligheterna är många.

Tillåt dig att växa - Livet är här och nu

Det är viktigt att lyssna på våra egna energier. Lära oss vårt eget språk. Vad säger din kropp och vad säger din intuiton dig.

Stilla dig i stunden, i livet just här och nu. När du stillar dig så finns möjligheten till att höra och ta emot budskap från dig själv.

Dessa budskap hjälper dig på din fortsatta vandring i ditt liv. Vem du än är och vad du än gör.

Stilla dig. Var gör du det bäst. Är det i naturen eller är det in ditt hem. Svaret vet endast du. Lyssna inåt och finn ro men också ny kraft att möta livet just här och nu

Njut och lev ditt liv

RSS 2.0