Hitta din inre plats

Att hitta din inre plats där du finner ditt lugn och där bara dina energier finns är viktigt. Fråga dig vad som gör dig lugn. Behöver du göra något som du inte redan gör? För att kunna dela dina energier med andra människor på en närvarande nivå behöver du finna dina energier. Det är inte alltid så lätt att stänga av dagens brus och allt som rör sig inom dig. Oftast rör sig mycket i huvudet. Släpp alla måsten och alla dagens händelser. Boka en tid med dig själv i tystnad. Var envis och gör detta med glädje. Tiden spelar ingen roll. Det viktigaste är att du gör detta för din skull, att du investerar i dig själv. Släpp pressen och tidsperspektivet tillåt dig att finna din inre plats.

Le och var glad för att du är en underbar människa

Le och använd din inre glädje för att skapa dig en klarhet om hur underbar du är som människa. En sak är säker vi alla fyller en plats. Hitta din plats och ditt utrymme här och nu. Jämför dig inte med andra. Alla bär vi på våra tidigare erfarenheter och livshändelser. Ingen är bättre än någon annan. Alla har vi rätten att leva vårt liv. Tillåt dig därför att fylla dig själv med glädje och tacksamhet för att du är just den du är. Låt ditt hjärta fyllas med stolthet och glädje för att just du finns. Du berikar ditt liv och andras. Våga le och var glad för att du är en underbar människa.

Gädje i livet

Tänk på att vardagen är viktig. Fyll dina dagar med så mycket glädje du bara kan. Umgås med människor som du tycker om. Njut av din familj och dina vänner. Var sann i dina möten. Alla dina vardagar är ditt liv. Vänta inte utan dela med dig av dig själv. Spar inte på alla dina möjligheter. Utmana dig själv och fyll din vardag och alla dina dagar med din glädje och din sanning. Jag lovar du får så mycket tillbaka. Så fungerar sanningen.

RSS 2.0